Over John Peeters bouwbegeleiding

John Peeters Bouwbegeleiding richt zich op hoogwaardige particuliere bouw. Gespecialiseerd in afbouw ontzorgen wij onze klanten volledig met onze Bouwbegeleiding.
Ons doel is uw bouwplan tot het resultaat van uw dromen te brengen waarbij wij het centrale aanspreekpunt zijn voor het gehele bouwproject.
Van landelijk tot modern, alles is bij ons mogelijk qua bouwstijl. Wij leveren nauwkeurig werk, tot in detail van elke afwerking.
Eerlijk zaken doen hebben wij hoog in het vaandel staan.
Wij werken samen met professionals als architecten, stucadoors, electriciens, tegelzetters, loodgieters, schilders. Vaak is dit een vast team waardoor we garant kunnen staan voor hoogwaardige kwaliteit.
Uiteraard staan wij ook open voor professionals die door de opdrachtgever worden aangedragen.
Wij werken vooral in Nederland en Zuid Frankrijk maar ook in de rest van Europa realiseren wij opdrachten.

Verbouwing

Wij realiseren de complete herinrichting met aanbouw Renovatie: wij herstellen en wanneer nodig vernieuwen gedeeltelijk uw bestaande pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen

Bouwbegeleiding

Wj bieden professionele ondersteuning bij alles wat te maken heeft met bouwen. Intermediair tussen opdrachtgever en uitvoerenden - advies - ontwerp - begroting - budget bewaking - technisch bestek - constructie berekening - offerte vergelijk - contractvorming - uitvoerende partijen aansturen en controleren - kwaliteitscontrole - lichtplan - tuinplan en project begeleiding

Restauratie

Het gaat om het herstellen of reconstrueren van de voor het monument karakteristieke elementen. Dat kunnen werkzaamheden aan de buitenkant van het pand zijn, zoals voorgevelrestauratie, voeg -en metselwerk, herstellen van natuurstenen raamdorpels, kozijnen, deuren en raamluiken, daken (lei, pan, zink, koper), goten en constructiewerk

Monumentaal

Bij monumentale verbouwingen of restauraties staan wij nauw in contact met vooral de gemeente om te zorgen dat wij de kenmerken van het monument kunnen behouden. Zoals bij het transformeren van een grachtenpand naar woonhuis.

Nieuwbouw

wij realiseren de complete bouw, van architectuur tot oplevering

Scroll naar boven